Изложение на производителите „С любов към българското” в Асеновград
Националното изложение „С любов към българското”, което се провежда в над 20 града на страната, ще бъде за първи път в Асеновград, в последната седмица на месец април. Изложението ще стартира утре / 23 април/ в изложбени павилиони, разположени на площад „акад. Николай Хайтов“ и ще продължи до 28 април /събота/. Участващите български фирми от Пловдив, София, Бургас, Сливен и др. ще представят своите най- нови стоки и модели – дамски и мъжки облекла, спортни стоки, трикотаж, чанти и кожени изделия, сребърна бижутерия и аксесоари.

Изложението се провежда във формата „Празник на открито за цялото семейство“ с насоченост към потребителите, предпочитащи родното производство. Всички почитатели на българските стоки ще имат възможността да избират между актуални модели и колекции, представени директно от техните производители и да се потопят в атмосферата на празничното пазаруване.

Ще има специалните панаирни отстъпки и промоции на сезонни стоки на щандовете на изложението.

Панаирът „С любов към българското“ се осъществява с подкрепата на Община Асеновград и продължава до 28 април с покана за посещение към всички граждани и гости на града.