Сватбени агенции, сладкари, стилисти, ресторанти, фотографи, водещи на тържества, производители и търговци на артикули за украса и забавление бяха само част от участниците в тазгодишното издание на изложението Weddings & Events Expo. Интересното събитие демонстрира на едно място красота, изящество, романтика и стил, като предложи на всички бъдещи младоженци множество варианти за техния сватбен ден. Изложението се проведе в Международен панаир Пловдив за втора поредна година и представи още по-богата програма. Тя включваше и демонстрации на грим и прическа, томболи и изненади за посетителите.
67 бяха колоритните участници, сред които преобладаваха представителите от Асеновград – едва ли за учудване на някого, тъй като градът може да се каже, че е един от най-посещаваните с цел сватбени покупки.
А събитието в панаира вероятно помогна на много двойки, колебаещи се какво да изберат до най-малкия детайл за един от най-важните дни от живота си. Те имаха възможност и да оптимизират бюджета си с отстъпките и пакетните оферти, предлагани по време на изложението.