Да се работи качествено и в срок, да се изпълнят всички възложени дейности, за това настоях пред строителните екипи, които работят вече на една от най- пострадалите улици „Йордан Йовков” в квартал Долни Воден. Това каза кметът д-р Емил Караиванов след проверка на място. С директно възлагане Общината стартира ремонтните дейности на улиците „Йордан Йовков”, „Язовирска”, „Братя Даскалови” в квартала.

По възлагане там ще се извърши пренареждане на пътни ивици и полагане на нови, асфалтиране и възстановяване на тротоари. Започнахме оттук, защото имаше дори непроходими участъци, но съм доволен, че се работи бързо, допълни още кметът. Дейностите по първите две улици ще бъдат изпълнение до 10-11 юли, а до 20 юли целият ремонт в квартала ще приключи. Общата инвестирана сума от Общината в тях е 37 000 лева.

С открита процедура събиране на оферти Общината експедитивно търси изпълнител и на неотложни ремонти дейности на участъци от улиците „Конушка”, „Рожен”, „Искра”, „Захария”, „Ангел Кънчев”. В тези ремонти ще се вложат още 158 000 лева. Общината набира оферти до 15 юли и вярвам да се започне работа на терен по най- бързия начин, каза още д-р Караиванов.