СУ "Св. св. Кирил и Методий"

Няколко училища и детски градини от община Асеновград откриха учебната година с нови директори. Ръководните постове бяха заети, след проведени конкурси и успешно представяне на спечелилите кандидати, казват от общинската администрация.

В три училища и четири детски градини в Асеновград конкурсите за избор на директори приключиха. В някои заведения временно заемащите длъжността всъщност бяха от доста дълго време, след като провеждането на конкурсите се забави с години. Но част от тях, така или иначе, спечелиха конкурса и вече официално се водят директори в съответното училище или детска градина. И така от новата учебна година в СУ „Св. княз Борис I“ директор е Павлин Жеков, в ОУ „Отец Паисий“ – Любен Жилков, а в ОУ „Панайот Волов“ – кв. „Долни Воден“, директор е Стоянка Бикова.
В ДГ „Бако Динчо“ за директор бе избрана Петрана Неделчева; в ДГ „Никола Вапцаров“ – Мария Ринкова-Чаракчиева; в ДГ „Надежда“ – Павлина Ванова и в ДГ „Зорница“ новият директор е Олга Каравелова.

Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев пожела на новите директори успешен старт на учебната година, да бъде тя ползотворна и щастлива, а всички деца да бъдат мотивирани и с желание да посещават часовете и занятията.