Полусезонът бе особено успешен за ФК „Асеновец“. Тимът вече е на второ място в групата, след серия от победи, повечето от които постигнати с попаденията на Тодор Тодоров. Той е сред голмайсторите в лигата и разбираемо вече има предложения от няколко клуба.

Тодоров все още крие своя окончателен избор, който би трябвало да е между Славия, Берое и Янтра. Но сигурното е, че младият футболист няма да остане в Асеновец и отборът ще стартира пролетния полусезон без него. Това няма да е лесно за клуба от Асеновград, който ще се раздели с основен играч, водещ отбора напред. Въпреки това всички играчи подкрепят израстването на Тодоров, както сподели самият футболист, а също така и неговият треньор Веселин Филипов пред нашата камера. Цялото интервю може да гледате тази вечер в новинарската ни емисия от 19:30 ч. и нейното повторение в 22:00 ч.


Иначе ФК „Асеновец“ към момента е с 39 точки в своя актив, едва на 4 от застаналия на първо място Несебър, срещу който всъщност ще бъде и последната среща на асеновградския отбор само след няколко дни. Мачът трябваше да се играе в събота, но бе изместен с ден по-рано и ще бъде в петък. Вероятно той ще е последен и за Тодор Тодоров с екипа на ФК „Асеновец“, така че той обеща да се разпише поне с един гол в срещата.