С йога на открито – първото по рода си подобно спортно събитие за Асеновград – ще стартира в съботната сутрин събитието, организирано от Център за местни инициативи и развитие – Асеновград и Спортен клуб „Тритон Екстрийм”. Йога инструктор ще бъде Милена Петрова от Студио за йога „Ин и Ян” – Асеновград.
След заниманието с йога, което ще загрее участниците за по-натоварените минути, които следват в програмата, малки и големи ще могат да се включат в забавната щафета с кошници с великденски яйца и крос.
Мястото на събитието е паркът до Лятното кино, денят е събота, часът – точно 10.00 ч. От 10.00 – 10.50 ч. ще се проведе йога на открито, а щафетата и кросът стартират точно в 11.00 ч. и приключват в 12,00 ч.
Организаторите обещават много забавления, музика, томбола и лакомства за всички участници. Събитието е напълно безплатно и няма състезателен характер.
Това е второто подобно спортно събитие, организирано от ЦМИР – Асеновград и Спортен клуб „Тритон Екстрийм” за тази пролет. С първото – крос „Баба Марта Run” – участници и организатори посрещнаха пролетта.