Асеновградската поетеса Елена Славкова беше представена във Военния клуб на Пловдив с поетично-музикален спектакъл

Елена Славкова е една от продуктивните и успешни поетеси на Асеновград. Тя е автор на 3 стихосбирки – „Шарено кълбо”, Прошка” , „Светлина в очите” и множество, непубликувани засега, стихотворения. Стиховете й са мелодични, съдържателни, с диапазон от света на детството до света на зрелия човек, стихове за любовта, за нещата от живота, стихове – изповед, стихове – посвещения. Наред с писането на стихове, Елена пише и проза.
Поетесата е част от ЛК ”Орфей” при НЧ” Св.преп.П.Хилендарски” в Асеновград. Представянето и пред пловдивска публика е инициирано от Съюза на независимите писатели в Асеновгред и Пловдив.
Талантливата поетеса беше представена чрез един прекрасен поетично- музикален спектакъл с нейно участие с авторски изпълнения, с участието на Йордан Кожухаров и Василка Дойчева от ЛК ”Орфей” и с песните на Веси Пашалиева и Любомира Бекирова.
В творческата вечер, посветена на Елена Славкова, се включиха и писателката Надежда Бонева и литературния критик Марин Кадиев с мили думи към потесата и висока оценка на творчеството й.
За всички присъстващи на литературната вечер Елена Славкова беше подготвила подарък – свитък с нейно стихотворение.
Подробен материал от арт събитието очаквайте в летните издания на предаването „Арт нюанси”.