Кметът на община Асеновград д-р Емил Караиванов посрещна официално младите надежди в щангите, които представиха града ни и България достойно по време на престижния международен турнир по вдигане на тежести в Бурса. Турнирът се проведе през миналата седмица.

Заедно с щангисти кметът д-р  Караиванов посрещна и председателят на СК „Асеновец” Стефан Георгиев, Петър Гюлчев-член на УС на клуба, както и двамата треньори Лъчезар Кишкилов и Георги Страхилов. По време на визитата д-р Емил Караиванов изрази възхищението си от изявите на спортистите в Бурса, както и ги поздрави за извоюваните три лични медала /2 сребърни и 1 бронзов/ и заслужената купа за отборно представяне на тима. От своя страна в знак на благодарност за подкрепата и съдействието на общинското ръководство Лъчезар Кишкилов лично връчи на кмета д-р Караиванов завоюваната купа в Бурса.

По време на посещението си при кмета децата споделиха впечатленията си от турнира и радостта, че са имали възможност да се представят на международна сцена, а и да почерпят опит от чуждестранни състезатели.