“Доверие и отговорност” – така Дани Каназирева определи избора й за координатор на партия “Движение България на гражданите” за Пловдив – област. Решението беше взето днес на разширено заседание на Националния съвет на партията, на което бяха избрани и координаторите за Бургас, Варна, Велико Търново, Пазарджик, София-област, Русе, Сливен, Стара Загора и Ямбол.

Дани Каназирева добави, че днешното решение на Националния съвет не поставя начало на активната й организационна дейност в областта – вече са факт опорните екипи в Асеновград, Хисаря, Калояново, Първомай, Община Родопи. Съвсем скоро ще бъдат обявени и екипите в Кричим, Карлово и Сопот. Както и в досегашната си дейност, Каназирева залага преди всичко на млади, енергични и безкористни хора, реализирани професионално.

Калин Томов, заместник-председател на “Движение България на гражданите”, сподели, че изборът на Дани Каназирева за координатор на една от най-големите области в България съвсем не е случаен – при избора на всичките си координатори те са заложили на интелигентни и доказани в своето професионално развитие хора .