На тържество по случай 30 рожден ден на ДГ „Зорница” в Асеновград възпитаниците на детското заведение представиха на гостите и родителите своите артистични изпълнения с много усмивки по лицата.

Кметът на общината д-р Емил Караиванов изпрати поздравителен адрес до директора и служителите на детското заведение, прочетено от инж. Мария Вълканова. В него се казва: „Днес тук се е събрала младостта на Асеновград – с толкова настроение и детски усмивки. Вашият 30 – ти рожден ден е повод за много радост и гордост. Тук в детска градина „Зорница“, вече три десетилетия децата на Асеновград правят първите стъпки в живота си. Тук срещат разбиране, топлина и обич. Израстват добри, любознателни и даровити, защото намират уют, ласка и подкрепа – от всички вас, за които отглеждането и възпитанието на децата е мисия.”

Със заповед на кмета по случай 30-годишния юбилей инж. Вълканова връчи на директора на градината Надежда Джиголинова плакет „Асеновград”, грамота и портрети на поета- революционер Христо Ботев, на големия писател Иван Вазов и на патрона на града цар Иван Асен II.