Звезден спектакъл „Нощ на звездите“ ще огрее небето над Пловдив и по-специално Античния театър на 1 юни. Събитието се организира за втора година. Жителите и гостите на града ще могат да се насладят на магията на атрактивното шоу.

На българската сцена ще се качат едни от най-великите имена на световния шоу елит, в името на българските талантливи деца. За първи път публиката ще се наслади и на  българско участие.

На сцената ще се качи един от най-титулуваните клоуни в света  – Хуш Ма Хуш. Ще видим и харизматичния „диаболист“ Пиер Маршан. За първи път, директно от най-престижните френски кабаретни театри, идват „майсторите на черно-белите обувки“-  братята-близнаци Роман и Слава, а стовноизвестният екстремен артист Фреди Нок ще докаже, че за него височината е абстрактна величина.

Звездният афиш включва и изпълнението на четирима силни мъже, чийто номер съчетава изключителна сила, визия и  баланс.

На 1 юни гостите ще се насладят на музиката на оркестъра на Държавна опера – Пловдив, с диригент Константин Добройков. Ще свирят и пеят P.I.F., Керана и Космонавтите, както и любимеца на много българи – актьорът и музикант Влади Михайлов.

Водещи ще бъдат Лили Бързева и Александър Алексиев.