Въпреки трудностите заради отложените състезания.

Община Асеновград представя сбор от постиженията на асеновградските спортисти за 2020 г. Въпреки затрудненията и отложените състезания заради пандемията от COVID-19, резултатите и отличията не са никак малки.

От държавни първенства са спечелени общо 190 медала: златни – 56, сребърни – 76 и бронзови – 58. От международни първенства и световни купи са завоювани общо 14 медала, от които три златни, четири сребърни и седем бронзови.

Община Асеновград припомня, че онлайн гласуването за „Спортист на годината“ в категорията „Спортист на годината – изборът на асеновградчани“ продължава до края на седмицата. Последният срок е 17.01.21 г. Желаещите да гласуват, следва да свалят от сайта на общината анкетната карта, да я попълнят и да я изпратят на e-mail: sportist_asenovgrad@abv.bg. Към момента има подадени над 270 гласа. Подробности за регламента, имената на спортистите и начина на гласуване, ще откриете ТУК: https://www.asenovgrad.bg/bg/novini/asenovgradchani-za-parvi-pat-mogat-da-glasuvat-za-sportist-na-godinata.