„Подари надежда за Люси” е мотото на благотворителния концерт, който ще се проведе в Асеновград в подкрепа на Любомила Ангелова. На сцената на НЧ” Родолюбие” ще се появят редица танцови състави и певци, които ще представят своите изпълнения в знак на съпричастност и подкрепа и с цел събиране на средства за учителката от Асеновград. Нелина, Формация Паскалев Пловдив, Крисия D, Севджан и приятели, Сийка Хълбукова,Кристина Арабаджиева, както и танцовите състави ДФ „Косара“ и „Salsa de Cuba” Пловдив ще участват в концерта. Срещу 7 лв. , каквато е цената на билета, асеновградчани и гости на града могат да се включат в благородната инициатива, която ще се проведе на 8 октомври от 19 часа в НЧ „Родолюбие”.  

  Отново в помощ на Люси на 9 октомври ще бъде представена и постановката „Вестникар ли”, заяви пред нашата камера Изабела Шопова, Ръководителят на самодейния театър при Читалище „Родолюбие”.

  Билетите за благородните инициативи ще бъдат пуснати в продажба до дни и ще бъдат предлагани както в НЧ „Родолюбие”, така и на много други места в Асеновград. В Читалището, на чиято обновена зала могат да се насладят всички присъстващи, ще бъдат поставени и кутии, за да се съберат колкото се може повече средства.