Във връзка с осъществяването на „Проект за рехабилитация на
водоснабдителната и канализационна мрежа на гр. Асеновград с изграждане на Пречиствателна станция за отпадни води” от местната управа уведомяват, че от 26.07.2017г. /сряда/ до 04.08.2017 г./петък/ се забранява движението на всички моторни превозни средства /МПС/ в района на кръговото кръстовище на ул. ”Марица” и ул. ”Съединение”.
Въвежда се двупосочно движение по ул. „Царевец” и ул. „Копринарска” за времето на строително – монтажните дейности.
Превозите по градска автобусна линия № 1 от общинската транспортна схема ще се изпълняват по променен маршрут, както следва:

– По градска автобусна линия № 1 НАЧАЛНА СПИРКА – кв. Запад, бул. „България”, ул. „Марица”, ул. „Царевец”, ул. „Копринарска”, ул. „Съединение”, ул. „Цар Иван Асен ІІ”, ул. „Хан Аспарух”, ул. „Първомайска”, ул. „Княз Борис І”, ул. „Цар Иван Асен ІІ”, ЗШМ и обратно.
Определят се  нови временни спирки на ул. „Царевец” до и срещу № 5 от двете страни на улицата за спиране и качване на пътници по маршрута на линия №1.

От местната управа призовават всички участници в движението за повишено внимание, стриктно спазване на пътната сигнализация и указанията на изпълнителя, за да не се възпрепятства извършването на ремонтните дейности и да не се създават предпоставки
за пътно – транспортни произшествия.