231 672 лв. – това е равносметката от проведената благотворителна инициатива на фондация „Нощ на ангелите“, чиято цел е да подпомага различни каузи. Тази година средствата са предназначени за 3 деца – Денис, Мира и Антъни и за двама млади родители – Деян и Калин. Всички те няма да се борят сами със своите заболявания, благодарение на организаторите, на участниците във фестивала, на доброволците и разбира се на хората, които отделиха от своите средства, за да подпомогнат кампанията, като в същото време прекараха незабравими дни край Гребната база в Пловдив през изминалите събота и неделя.

Над 20 000 души са посетили благотворителния фестивал. 5-тте каузи бяха подкрепени и от повече от 40 детски градини и училища в Пловдив, от местните футболни клубове Ботев и Локомотив, от над 70 фирми, 100 доброволци, 45 занаятчии, които сформираха благотворителен базар, от известни родни изпълнители и много други, съобщиха от Община Пловдив. А към сумата от над 230 хил.лв. ще бъдат добавени още средства, след като се обявят и приходите, събрани от над 150 обекта в областния град на 17-ти септември, отново в подкрепа на благотворителната инициатива.

„Това не са цифри, това е енергия, това е добрина, това е ВЯРА, НАДЕЖДА за живот и ЛЮБОВ. Искрени благодарности към всички участници, спонсори, партньори, доброволци, автори, фирми, отбори, треньори, инструктори, състави, изпълнители и най-вече към ВСИЧКИ ВАС – ГОЛЕМИТЕ СЪРЦА, без които магията нямаше да се получи. ЗАЕДНО доказахме, че доброто в нашия град е в едно друго измерение“, споделя Зорница Танева, председател на фондация „Нощ на ангелите“.