Благотворителната инициатива, организирана от златната ни медалистка по бокс за жени на Европейските олимпийски игри в Минск, Беларус, Станимира Петрова, е в подкрепа на млада майка, претърпяла тежка катастрофа. В нея именити спортисти подаряват свои вещи, които ще бъдат продадени на търг, а събраните средства ще бъдат дарени на жената.

Йорданка Митева е от Ямбол. Вследствие на катастрофа, тя не може да движи крайници си. Майка е на две деца, които отглежда сама. За да може отново да ходи и да се грижи пълноценно за децата си, тя трябва да проведе скъпоструващо лечение в чужбина, което не може да си позволи.

Наддаването става във фейсбук страницата Да победим заедно с Йорданка – Win with Yordanka

Чрез коментар под снимката на съответния артикул, трябва да напишете каква сума сте склонни да дарите, за да се сдобиете с него и да станете негов горд собственик. В случай, че желаете да запазите анонимност, трябва да напишете лично съобщение. Срокът на търга е 20 календарни дни и започва да тече след първото наддаване. След като даден артикул е спечелен, спечелилият следва да преведе съответната сума по дарителска сметка. Нужно е след извършване на превода да се изпрати снимка на платежното нареждане.

До момента освен от Станимира Петрова, артикулите са добавили и Кристъл Станкова – батут, Християна Тодорова-художествена гимнастика, Петър Лесов – бокс, Йорданка Благоева – Първата световна рекордьорка в леката атлетика, Ивайло Маринов – Олимпийски шампион по бокс, Стилян Гроздев – Европейски шампион по вдигане на тежести, Благой Найденов – Олимпийски, световен и европейски шампион по бокс за младежи, Никола Колев – помощник треньор на нац.отбор по вдигане на тежести. Очаква се включването на още много български спортисти.

Кметът на Община Асеновград д-р Емил Караиванов също подкрепя инициативата “Да помогнем заедно на Йорданка” и благотворителния търг “Станимира Петрова и шампиони” .

ВКЛЮЧИ СЕ В БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ ТЪРГ ??”СТАНИМИРА ПЕТРОВА И ШАМПИОНИ”??ТУК:??https://www.facebook.com/media/set/?set=a.367682783945943&type=3Кметът на Община Асеновград ,д-р Емил Караиванов, подкрепя благотворителния търг “Станимира Петрова и шампиони” в полза на Йорданка! Вижте какво има да ви каже той във видеото!Включете се в наддаването за вещи, дарени и подписани от български шампиони и легенди в спорта! Променете един човешки живот заедно с едни от най-големите имена в българския спорт, прославили името на България!

Публикувахте от Станимира Петрова и шампиони – Да победим заедно с Йорданка в Събота, 13 юли 2019 г.

Ето и дарителската сметка на Йорданка:

Титуляр: Йорданка Митева

IBAN: BG90FINV91501317313214
SWIFT: FINVBGSF
Банка: Първа Инвестиционна Банка

Helpkarma: https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pobedim-zaedno-s-yordanka-536?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=share_campaign

Paypal: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=UQ7ZMCKMDFU9L&source=url