Провадийската писателка Ивелина Никова събра на вълнуваща творческа вечер десетки фенове на нейното творчество в камерната зала на НЧ”Родолюбие” в Асеновград.
Ивелина е по професия главен счетоводител, но същевременно и автор на няколко стихосбирки. За нея поезията е не само хоби, но и начин на живот. Акцент в творчеството й е обичта й към родината и духовната близост с народните песни.
Талантливата българска поетеса,която пише още от ученическите си години, умее да докосва и най-нежните струни в сърцата на читателите си и установява завиден контакт със своята публика. В това се убедиха всички присъстващи на творческата среща в Асеновград. Тематично литературната среща може да бъде разделена на 2 части- патриотична и романтична, с превес на патриотичната. На присъстващите бяха представени реални истории свързани с родопския край, с бежанците от Беломорска Тракия, бяха прочетени стихове за България, Левски, Шипка…, а така също и за любовта. Активен четец беше и самата публика.
В края на творческата вечер Ивелина Никова призова присъстващите да милеят за България и да предават своята обич и на идните поколения.