Приключи последното занимание на цикъла „Работилница за родители – да пораснем заедно“. Малко преди стартиране на лятната програма „Ваканция в библиотеката” ,участниците получиха удостоверения за изключителен напредък, постигнат в участието им в работилниците. В цикъла се включиха 18 родители на деца от 0 до 4 годишна възраст, както и майки, които очакват първите си рожби. Средната възраст на участниците е 33 години, като в групата изключително силно беше присъствието на бащите. През есента ще стартира нов цикъл.
Ето и посланието на една от майките, публикувано в социалните медии:
„Едно от хубавите неща, които ми се случиха в последните месеци, беше възможността да се включа с Работилница за родители Асеновград!
Силно препоръчвам на всички родители и бъдещи родители, които искат да бъдат осъзнати, разбиращи и емпатични по отношение на децата, както и на всички, които се стараят да изградят качествена връзка на доверие, подкрепа и любов с децата си!
Признавам, че това, което научих и се старая да прилагам ми помага, не само в общуването с детето ми, но и в ежедневното общуване с възрастните.
Благодаря от сърце”