Продължават благотворителните инициативи в подкрепа на 4 годишната Ева от Асеновград, която страда от Сарком на Юинг. Всички мероприятия от коледно-новогодишната програма на Община Асеновград са посветени на благотворителната кампания за Ева, като дарителскии кутии ще бъдат поставени в залите и на площада при външните изяви, съобщават от градската управа.

Тази вечер е и благотворителеният концерт под наслов „В подкрепа на Ева“. В него редица изпълнителите пеят безплатно, а средствата от входа, който е в размер на 10 лв., ще бъдат преведени по сметка на Ева.

Близки до семейството на Ева споделят в социалните мрежи, че състоянието на детето не е добре: „Ева поддържа температура, приема антибиотици и морфин, вливат и системи. Не яде, защото има много афти, които и причиняват болка. До края на седмицата имаме обещание за първоначална оферта от клиниката, затова продължаваме да събираме средства за лечението. Хиляди благодарности от семейството на Ева за даренията”,

Начините по които можете да помогнете на Ева :
Това е групата в която се провеждат благотворителните онлайн търгове за Ева -дарете свои вещи, купете такива в полза на Ева :
https://www.facebook.com/groups/1271703776276956/
Дарителска сметка :
IBAN: BG04RZBB91551009829170
BIC: RZBBCGSF
Райфайзен банк , гр. Асеновград
Ева Евелин Чолакова
PayPal: evelincholakov75@gmail.com
paypal.me/helpEva
Help Karma: helpkarma.com/help/helpeva

Банкови сметки за набиране на средства:

Райфайзен банк BIC: RZBBCGSF, IBAN: BG04RZBB91551009829170 За Ева Евелин Чолакова