34.7 C
Асеновград
събота, 13 юли, 2024

Дневник 18.10.2023

-

Централната избирателна комисия проведе брифинг, на който бе показано какъв е процесът, както и етапите за гласуване с машина на предстоящите избори за общински съветници и кметове.

Фотоконкурсът „Моят Асеновград“, чийто организатор е Градска библиотека „Паисий Хилендарски“ и стартира през месец юни, е с нов краен срок.

Трудова борса ще се проведе за пореден път във фоайето на Градска библиотека „Паисий Хилендарски“. Това информират от асеновградската дирекция „Бюро по труда“. По този повод се приканват всички, търсещи работа лица, да участват. Мероприятието е планирано за 31-ви октомври, вторник, от 11 ч.  В трудовата борса ще вземат участие работодатели, които ще имат възможност да представят дейността си, да обявят свободни работни места и директно да се срещнат с търсещите ново работно място.

Още преди около месец настъпи астрономическата есен. До този момент обаче температурите бяха по-скоро летни. Но ето че вече стана време да приберем късите ръкави и да извадим от гардероба по-топлите дрехи. На високите планински части заваля и първият сняг.

Утре в Асеновград ще се проведе поредната благотворителна инициатива в подкрепа на 6-годишния Георги. На футболното игрище до бившето АПК ще се проведе детски турнир, организиран от ФК „Шипка Старс“.

Междувременно от БК „Асеновец 2005“ информираха, че ще преведат сумата от 1030 лв. за Гошко. Още на самия старт на кампанията от асеновградския клуб организираха събирането на средства за малкото момче. След като към днешна дата заявиха, че по сметката за дарение ще бъде преведена въпросната сума, припомниха и че събирането на средства за лечение на детето продължава.

22 медала, половината от които – златни, спечели Спортен клуб „Оками Дожо“ на международен турнир в Шумен. С този резултат клубът от Асеновград надгради своето представяне на това състезание от миналата година, като в същото време отново завоюва и отборната купа.

Как чрез позитивна психология и съзидателно мислене, човек може да промени живота си и да спре да се самосаботира. По темата разговарят водещата на предаването “ Сподели с мен“  Мариана Колева и позитивният психолог Ваня Кънева.

- Advertisment -

Must Read