14.7 C
Асеновград
четвъртък, 18 април, 2024

Дневник 21.03.2024

-

  •  Птичките в два от парковете на Асеновград си имат вече дом. Инициативата за поставянето на къщичките е на Общинския младеж съвет.
  •  Днес в ДГ „Асенова крепост“ се проведе красиво модно ревю. Манекени бяха децата от градината, които дефилираха с рокли, изработени  от възпитаниците на ПГ „Св. Патриарх Евтимий“ – Асеновград.
  •  Полицаи от сектор „Специални тактически действия“ се включиха в занятие заедно с военнослужещи от отдел “Търсене и спасяване” на 24-та Авиационна база –  Крумово.
  •  Започна приемът на заявления на земеделските производители за държавните помощи в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани, за преодоляване на негативното икономическо въздействие на руската агресия срещу Украйна.
  •  Под мотото „Вода за Мир“ ще премине Световният ден на водата. Той се отбелязва на утрешния ден 22-ри март.
  •  Държавното лично-отборно първенство по вдигане на тежести тече с пълна сила в Асеновград. Вече приключиха състезанията при най-малките щангисти, вчера – във възраст до 15 години, а днес своите опити направиха кадетите и кадетките до 17 г. Вижте как се представя до момента Спортен клуб по вдигане на тежести „Асеновец“.
  •  От Асеновград до Барселона – треньорите на ФК „Шипка Старс“ се включиха в първата организирана група, която гостува в младежката академия на испанския футболен гранд, за да почерпи треньорски опит. Как премина визитата и кога ще се проведе детски футболен турнир, организиран от асеновградския клуб – за това разговаряме с треньорите Димитър Илиев и Георги Карев.
- Advertisment -

Must Read

Празникът „Златна ябълка“ ще бъде отбелязан в Горноводенския храм в събота

С венец от златни ябълки ще бъде окичен за поредна година Горноводенският Храм "Света Богородица Успение“, познат като Златна ябълка, именно заради големия празник,...