Продължава подмяната на водопровода по централната улица на село Патриарх Евтимово.  Това видя екип на ТВ САТ КОМ.

Планираният за днес поход в Асеновград – от местността „Метоха“ до параклис „Св. Димитър“, се състоя, като в него се включиха повече от 20 души. Инициативата е на Общинско предприятие „Туризъм“ и е по повод Световния ден на туризма.

Атрактивен урок по пътна безопасност на открито бе представен днес пред първокласници от ОУ „Ангел Кънчев“.

Безплатни прегледи на сърцето ще се проведат в УМБАЛ “Свети Георги” в Пловдив. Те ще се извършват в четвъртък, 29-ти септември, когато отбелязваме Международния ден на сърцето.

Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняема и задържа 41-годишна жена за нанасяне на тежка телесна повреда на малолетно дете. Жената е майка на детето, което е момиченце под 2-годишна възраст. Деянието е установено, след като детето е постъпило в пловдивска болница с травми по главата и тялото и синини. По случая е проведена кореспонденция с отдел „Закрила на детето“ и социалните служби в Пловдив. Обвиняемата е задържана за срок до 72 часа.

Клуб по Спортни Танци „Асеновец“ се представи достойно на  Държавното първенство по спортни танци по възраст, както и на международмия турнир Diana Cup, които се проведоха в Ямбол.