На основание Заповед на Директора на Областно пътно управление – Пловдив се въвежда временна организация на движението на всички моторни превозни средства /МПС/ по ул.”Цар Иван Асен II”. Причината е ремонтни дейности, свързани с проекта за водния цикъл. Считано от 20.02.2018 г. /вторник/:
1. Забранява се движението на всички моторни превозни средства /МПС/ по ул.”Цар Иван Асен II” в участъка от ул.”Никола Вапцаров” до ул.”Христо Ботев” (кръгово кръстовище на Тополовския път).
2. Определя се ул.”Оборище” за улица с двупосочно движение в участъка от кръстовището с ул.”Христо Ботев” до кръстовището с ул.”Сливница”.
3. Забранява се престоя и паркирането на всички моторни превозни средства /МПС/ в упоменатия участък на ул.”Оборище” и по ул.”Сливница” в участъка от кръстовището с ул.”Цар Иван Асен II” до кръстовището с ул.”Оборище”.
От Общината призовават всички участници в движението за повишено внимание, стриктно спазване на пътната сигнализация и указанията на изпълнителя, за да не се възпрепятства извършването на ремонтните дейности и да не се създават предпоставки за пътно-транспортни произшествия.