ФК "Асеновец"

Отлично представящият се до момента отбор на ФК „Асеновец“ започва подготовка за пролетния полусезон на Трета Лига- Югоизточна група. Припомняме, че през есента тимът зае пето място с цели девет победи.

„ФК „Асеновец“ завършва един страхотен полусезон. Стадион „Шипка“ отново се превърна в крепост, а момчетата показаха, че всеки трябва да се съобразява с нас“, коментират от ръководството на отбора.

„Надяваме се времето да предразполага да се получи една хубава подготовка, която се провежда изцяло при местни условия. Предвидили сме пет контролни срещи, като се надявам да се предпазим от контузии“. Това заяви играещият треньор на отбора Веселин Филипов. Той сподели, че има две момчета, които са се отказали, но на тяхно място има три нови попълнения. Към отбора се присъединява Александър Стойчев-Легендата, който се завръща от Спартак Пловдив.
Очакванията са ми да запазим класирането до момента и да надградим в игрово отношение, каза още Филипов.
Запис от първата тренировка на Асеновец и интервю с треньора на момчетата може да гледате тази вечер в емисията „Дневник“ по ТВ САТ КОМ от 19:30 ч. и 22:00 ч.