АВТОР: ИРИНА ИВАНОВА

Премиерата на книгата „Уроци с Мастера“ направи в Пловдив издателката Жана Иванова, продуцент и организатор на курсовете по Системата на Норбеков в България. Изданието е съавторско- на Жана Иванова с Вадим Шишкин – един от най-близките ученици на световноизвестния учен Мирзакарим Норбеков.
Книгата „Уроци на Мастера“ излиза за първи път на руски през ноември 2017 г. – по повод 60-годишния юбилей на Норбеков, а преди месец е издадена на български език.
В нея двамата последователи на Мастера- Вадим Шишкин и Жана Ивановаразказват за срещите си с него, за посланията, които отправя към учениците и близките си. Авторката разкрива различни тренировки, които е получавала като задания през годините.
Организатор на премиерата на книгата в Пловдив беше Мария Ненкова от местната структура на Системата на Норбеков.
В книгата „Уроци с мастера” се разкриват интересни случки от курсове и походи в Русия, Узбекистан, България, Турция и Индия, както и практики за развитие на сетивността и формиране на събития. Жана Иванова споделя за пътя на себепознанието, който започва преди 15 години и преодоляването на здравословни проблеми след срещата си с Мастера – създател на световнопризната методика, която е довела до възстановяване на здравето на повече от 2 милиона души по целия свят.
„Съветите и уроците в тази книга засягат всички сфери на живота – от любовта до бизнеса, семейството, отношенията към родителите, родината, с децата… Всеки може да намери нещо за себе си, но не забравяйте, че не четете наръчник с отговори, а търсете със сърцето“, сподели Жана Иванова.
На премиерата Жана Иванова сподели някои от най-ценните уроци на Мирзакарим Санакулович, получени по време на Работилници на успеха, Клуба на милионера и личните му беседи с неговите ученици.
Присъстващите на срещата с Жана Иванова се убедиха в действителност , че Жана е един истински вдъхновител, който повлича след себе си нови и нови последователи, запленени от безкрайната й енергия.
По – подробен материал от срещата с Жана Иванова и премиерата на книгата „ Уроци с Мастера” очаквайте в предаването на ТВ САТ КОМ „Арт нюанси”.