14.7 C
Асеновград
четвъртък, 18 април, 2024

Дневник 03.04.2024

-

  • Над 2200 са нарушенията за седмица на Закона за движение по пътищата на територията на МВР-Пловдив. Повече от половината от наложените санкции са за неспазване на скоростните режими са.
  • Започна опресняването на хоризонталната пътна маркировка по асеновградските улици. Работи се поетапно, със стремеж да не се възпрепятства движението, доколкото това е възможно.
  • В новините на  ТВ САТ КОМ вчера ви показахме опасна площадка, намираща се  в квартал „Изток“ в Асеновград. В следващия репортаж припомняме казуса и Ви иформираме за отговора на Община Асеновград.
  • Министерството на здравеопазването обяви старта на 16-то издание на Националния ученически конкурс „Посланици на здравето“. Той се провежда в подкрепа на здравословния начин на живот на младите хора. Конкурсът продължава чак до края на годината и е в три възрастови категории.
  • Oбщинската администрация и танцови клубове от Асеновград  планират провеждането на „Танцова фиеста“.
  • Припомняме, че утре ще се проведе благотворителен концерт в Асеновград. Той е в подкрепа на 7-годишния Мерт и е втори такъв,  целящ събиране на средства за лечението на малкото момче. Паралелно ще се проведе и базар, продажбите от който също са предназначени за Мерт.
  • Ако сте сънливи, уморени и чувствате слабост, това може да не е просто пролетна умора, която обикновено свързваме с такива състояния по това време на годината. През следващите дни се очакват геомагнитни бури, които също причиняват подобни смущения.
- Advertisment -

Must Read

Сградата на бившето Помощно училище в Асеновград стои неизползваема и се...

Център за специална образователна подкрепа „Свети Архангел Михаил“ в Асеновград бе институция, позната на асеновградчани, като Помощно училище. Към днешна дата сградата, в която...