28.7 C
Асеновград
неделя, 21 юли, 2024

Дневник 05.03.2024

-

  • Възрастна жена загина, след като бе ударена от автомобил, движещ се на заден ход в Асеновград. Инцидентът стана вчера в късния следобед.
  •  Започването на проектиране на ЖП гара до Летище Пловдив, обсъдиха на среща в аеропорта директорът на летището и екип към Държавно предприятие Национална компания “Железопътна инфраструктура“.
  • Поредно предизвикателство отправя Община Асеновград към жителите и гостите на града. Този път то е свързано с Международния ден на жената – 8-ми март.
  •  Николина Панева и Яна Панева показаха за първи път свои творби в Асеновградска художествена галерия.
  • Баба Марта пристигна в асеновградския кв. „Горни Воден“. Междувременно Пижо и Пенда доведоха и пролетта. Как децата от квартала посрещнаха своите гостенки, каква сценка представиха и какво споделиха за мартеницата?
  • По това време на годината вече усилено тече подготовката за абитуриентските балове. Но докато за едни това е поносим разход, за други е невъзможен. За щастие има хора, които подават ръка на абитуриенти с един родител, за които осигуряване на нужното за бала е непосилна мисия. Как може да се включите и вие в каузата – вижте
  • ФК „Асеновец“ продължава да е без победен мач от началото на полусезона, след като загуби двубоя със Секирово, Раковски. Следващата среща на асеновградския клуб ще е с един от лидерите в групата  – Гигант, Съединение.
  •  Възпитаничката на спортен клуб „ЕРА – Асеновец“ – Галина Дамянова взе участие в състезанието Fest Info Dance International. Във Виена нашата спортистка се съревнова с танцьори от над 20 държави. Тя успя да се наложи и стана първа в стил „опън-шоу денс“ с танца си „Силата на феникса” и завоюва второ място в стил „лирикъл“.
- Advertisment -

Must Read

На 20-ти юли пожарникарите отбелязват своя професионален празник

Пожарникари от цяла България отбелязват своя професионален празник сред пламъците на пожарите, които през последните дни изпепелиха хиляди декари гори, изгоряха десетки къщи и...