35.7 C
Асеновград
събота, 20 юли, 2024

Дневник 09.07.2024

-

Днес стана ясно, че Националната здравноосигурителна каса и Българският фармацевтичен съюз успяха да договорят нови правила за дейността на аптеките.

Утре ще се проведе 11-то Редовно заседание на Общински съвет-Асеновград. Проектът за дневния ред на юлската сесия предвижда да бъдат разгледани и подложени на гласуване близо 30 предложения. Заседанието може да гледате НА ЖИВО от 9 ч. сутринта по телевизия ТВ САТ КОМ!

От „Електроразпределение ЮГ“ напомнят на техните потребители какво да правят по време на летните гръмотевични бури през лятото, за да защитят себе си и своето имущество.

Няколко дни, след като в новините ви показахме образувала се дупка на пътното платно в Асеновград, заради слягане на настилката, участъкът бе асфалтиран.

От Общинско предприятие „Организация и контрол на транспорта“ – Пловдив съобщават, че временно се ограничава движението по бул. „Васил Априлов“ в Пловдив.

Стартира приемът на документи на специализанти по проект „Насърчаване на специализацията по специалности и в области с недостиг на специалисти“.

Световен шампион, вицесветовна титла и два бронзови медала – това е равносметката за Спортен клуб „Оками Дожо“ след Световното първенство по карате киокушин, което се проведе във Варна.

Спортен клуб по вдигане на тежести „Асеновец“ взе участие с 14 спортисти на Държавното лично първенство, което се проведе в Русе. Всички асеновградски спортисти спечелиха медали на шампионата и по този повод се срещаме с тях и с техните треньори.

- Advertisment -

Must Read

Дневник 19.07.2024

 Кметът д-р Христо Грудев посрещна днес, световният вицешампион по кану-каяк за ветерани 70+ Асен Чойков.  От Община Асеновград съобщи, че  вандали са счупили...