28.7 C
Асеновград
вторник, 25 юни, 2024

Дневник 10.11.2023

-

  •  Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев получи ключа на Общината за мандат 2023-2027! Днес на всички новоизбрани кметове в Асеновградско и членове на общинския съвет бяха връчени официалните удостоверения.
  •  След зала 305, всички кметове и общински съветници се отправиха към 601-ва, за да се включат в ритуала по полагането на традиционната клетва. Той бе част от първото заседание на местния парламент, по време на което бе избран и неговият председател за следващите 4 години.
  •  13 са криминалните престъпления са регистрирани на територията на Областна дирекция на МВР – Пловдив през изминалото денонощие.
  •  Как и защо бе решено да се стартира петиция за събиране на подписи, за да бъде удостоен посмъртно със званието „Почетен гражданин на Асеновград“, директорът на ОУ “Петко Каравелов“ – Христо Андонов – това ни разказа лично един от инициаторите на идеята Ваня Костадинова.
  •  На 10 ноември 1989 г. бе поставено началото на Прехода, слагайки край на един 45-годишен период във все още новата история на България.
  •  Утре Футболен клуб „Асеновец“ ще гостува в Казанлък. Там, в 14:30 Ч., асеновградският тим ще излезе срещу „Розова долина“. Мачът е част от 17-ти кръг на Югоизточна Трета лига. И двата отбора са с по 26 точки, като „Асеновец“ за момента е една позиция пред „Розова долина“. Припомняме, че няколко срещи на Асеновец бяха отложени, заради участието на двама играчи от клуба на Световното първенство по минифутбол. Какво ни разказаха те за мондиала в Обединени Арабски Емирства, може да научите в понеделник, в новинарската ни емисия.
- Advertisment -

Must Read

Стартираха дейностите по подмяна на уличното осветление

Днес в община Асеновград се проведе встъпителна пресконференция по повод стартиране на дейностите по подмяна на уличното осветление в града. Пресконференцията откри кметът на...