23.7 C
Асеновград
сряда, 29 май, 2024

Дневник 17.04.2024

-

  •  От Националната агенция за приходите напомнят, че наближава крайният срок за деклариране и плащане на данъка по годишните данъчни декларации, а също и за данъчни облекчения за деца.
  •  Център за специална образователна подкрепа „Свети Архангел Михаил“ в Асеновград бе институция, позната на асеновградчани, като Помощно училище. Сградата, в която се помещаваше центърът към днешна дата стои неизползваема и се руши.
  •  „Цветна пролет“ предстои в Асеновград. Това е наименованието на цветно изложение, което организира Дейност „Пазари и тържища“ на Кооперативния пазар в града навръх Цветница.
  •  Богата Великденска програма е подготвила община Асеновград по повод наближаващия християнски празник. Събитията ще обхванат седем дати.
  •  Традиционният за асеновградски регион празник „Златна ябълка“ предстои идната събота, 20-ти април. Празникът се провежда всяка година в храма в кв. „Горни Воден“ и се свързва с чудодейната икона на Св. Богородица, пред която се молят жени, желаещи да родят своя рожба.
  •  Ученически футболен турнир на малки врати ще се проведе в Асеновград. Двубоите между отборите на училища на територията на общината ще се играят в петък, 19-ти април, на изкуственото игрище до бившето АПК.
  •  А още утре ученици от Асеновград ще се впуснат в надпревара. На стадион „Шипка“ ще се проведе състезание по пожарна безопасност „Млад огнеборец“. И тук училищата сформират отбори, които да ги представят на общинско, а по-късно, ако победят – и на областно ниво.
- Advertisment -

Must Read

Асеновградските пожарникари – трети на „Бойно разгръщане от мотопомпа“ на областното...

Републиканско първенство по Пожароприложен спорт тече в момента в град Варна. Представители на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Пловдив показват...