7.7 C
Асеновград
понеделник, 4 март, 2024

Дневник 23.11.2023

-

  •  Извънредно заседание на новосформирания Общински съвет-Асеновград се проведе в късния следобед вчера. По време на втората сесия от началото на новия мандат се пристъпи към гласуване на само две точки. Цялото извънредно заседание на Общински съвет-Асеновград може да гледате в събота и в неделя от 19:30 ч. по телевизия ТВ САТ КОМ!
  •  Днес бе тествана системата за ранно предупреждение при извънредни ситуации и бедствия  BG-ALERT в областите Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Смолян и Хасково.
  •  27-годишното момиче е постъпило в УМБАЛ “Свети Георги” с прерязано гърло. То е прието в Спешното отделение на университетската болница с кръвоизлив и веднага е изпратено за операция в Клиниката по ушно-носно-гърлени болести. Там, съвместно с екип на Клиниката по съдова хирургия, лекарите са извършили успешна операция. В момента момичето е оставено за наблюдение в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение, без опасност за живота.
  •  За смущения в електрозахранването в част от Асеновград днес, информираха от EVN чрез своя интернет сайт. Действително днес токът бе спрян в споменатите райони, но за много кратко.
  •  Отново проблемни светофари в Асеновград –  наша проверка показа, че кръстовищата със странен режим на работа на светофарните им уредби, за които ви разказахме преди месеци, продължават да работят по същия начин.
  •  Информационната табела на Асенова крепост ще бъде подменена. В момента се изработва нова, поради силно увреждане на настоящата.
  •  За поредна година „Български пощи“ обявяват традиционния за това време на годината конкурс „Най-красивото писмо до дядо Коледа“.
  •  Малкият Георги, който обедини Асеновград в каузата за събиране на средства за трансплантация на стволови клетки, вече се чувства добре. Това сподели за ТВ САТ КОМ бащата на момчето.
- Advertisment -

Must Read

Мартенско настроение в Куклен и селата в общината

Баба Марта, Пижо и Пенда зарадваха населението на община Куклен. Първият ден на месец март започна в Куклен с много настроение, усмивки и приятни...