16.7 C
Асеновград
четвъртък, 5 октомври, 2023

Дневник 13.09.2022

-

  • По-малко от 30 точки е планирано да бъдат разгледани на предстоящата септемврийска сесия на Общински съвет – Асеновград. Тя ще се проведе на 20-ти септември.
  • Детската градина и училището в Куклен се сдобиха с нова цветна фасада. Приказни герои красят стените на детското заведение, а ликът на патрона на Средно училище ”Отец Паисий“ ще посрещне учениците на 15-ти септември.
  • НЧ „Св. преп. Паисий Хилиндарски-1997г.“ – гр. Асеновград  организира вечер, посветена на старите градски песни, под надслов „На сладко от смокини“. На 19-ти септември/понеделник/, от 17.30 ч. в двора на читалището – ул.“Св.св. Кирил и Методий“ № 9.
  • Служители на общинската администрация в Асеновград ще се включат в акцията „ Да подадем ръка на природата“ като почистят част от известните местности край града. Както вече ви съобщихме, тази събота, 17- ти септември, ще се проведе акция по почистване на обществени места, най-вече сред природата, където хората обичат да почиват. Повече за органицацията в деня на акцията  и извозването на събрания боклук научихме от Дора Младенова, начилник отдел „ Екология и опазване на околната среда“ в Община Асеновград.
  • Медалистите на Тритон Екстрийм от Дъжавният шампион по ски бягане с ролкови ски се завърнаха в Асенавград. Треньорът Мариян Велев и част от неговите  възпитаници споделиха а зрителите на ТВ САТ КОМ за емоциите, за спечелените медали, и бъдещете планове.
- Advertisment -

Must Read

Кръгла маса на тема: „Танцувай с мен-модерно и здравословно” се проведе...

Проектът „Танцувай с мен целеустремен“ се реализира по програма на Министерството на младежта и спорта. В кръглата маса на тема "Танцувай с мен -...