11.7 C
Асеновград
четвъртък, 22 февруари, 2024

Дневник 12.09.2023

-

  •  Утре изтича крайният срок за регистрация в Централната избирателна комисия на партиите и коалициите, които ще участват в местните избори. Ако не са регистрирани в ЦИК, политическите формации не могат да се запишат в общинските избирателни комисии.
  •  Мъж от Асеновград е арестуван за кражба на земеделска продукция от складова база на кооперативния пазар в града. Щетите са на стойност около 500 лева, по данни на собственика на стоката. Крадецът е криминално проявен и вече осъждан за подобни посегателства. Престъпникът е задържан за едно денонощие. Служители от районно управление на полицията в Асеновград продължават работата по случая.
  •  Част от редицата мероприятия свързани с традиционното провеждане на „Седмицата на пожарната безопасност“ е и денят на „Отворените врати“. В районната служба в Асеновград той се проведе днес.
  •  Риболовци се включиха в национална надпревара на „40-те извора“.
  •  Кметът на Куклен Мария Белчева свиква на извънредно заседание общинските съветници. Поводът е внесена от нея докладна за откриване на нова паралелка в местното Средно Училище ,,Отец Паницийй“. Казусът е и единствената точка за разгледане в предстоящата на 14-ти септември сесия.
  •  Наградиха доброволци и участници във „Ваканция в библиотеката“. По време на закриването на лятната програма в Асеновград бяха връчени грамоти на всички, помогнали тя да се осъществи.
- Advertisment -

Must Read

Законопроект за мобилните услуги: Повишават цената – прекратяваш договора без неустойка

„Всяко повишаване на цената от страна на мобилните оператори е основание гражданите и фирмите да прекратят договора си без неустойки“. Това заявиха от Коалиция...