31.7 C
Асеновград
неделя, 7 юли, 2024

Дневник 02.07.2024

-

  •  Мъж бе блъснат в Асеновград от 35-годишна жена зад волана
  •  Катастрофа затрудни движението на ул. „Цар Иван Асен II“, на изхода на Асеновград днес. Сигналът за произшествието е получен около 8 ч. сутринта. Водач на 57 г. навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в автомобил, управляван от 34-годишен шофьор. По-възрастният мъж е транспортиран в болница. Другият участник в пътния инцидент не е пострадал, алкохолната му проба е отрицателна. На място служители от Районно управление – Асеновград регулираха трафика.
  •  Асеновград може да се похвали, че едно от най-посещаваните от децата места в града през лятото е библиотеката. Това е благодарение на програмата „Ваканция в библиотеката“, която стартира днес и ще продължи до средата на септември.
  •  В новинарската ни емисия вчера Ви информарахме за Български събор „Ангел войвода“, който се проведе в рамките на три дни край Асеновград.
  •  Община Куклен ще зарадва малки и големи с безплатно лятно кино.
  •  Движението в участък от ул. „Индустриална“ в Пловдив ще бъде ограничено. От утре до 3-ти август Южното платно на улицата от кръстовището с бул. „Кукленско шосе“ в посока запад се затваря за движение, предупреждават от Общинско предприятие „Организация и контрол на транспорта“.  В посочения период се предвижда там да бъдат извършени строително-монтажни работи по реконструкция и изграждане на канализационната и водопроводна мрежа.
  •  Към края на състезателната година асеновградският Спортен клуб по борба „Димитър Кумчев“ прибави още медали към своя актив от отличия. За тях разговаряме с медалистите и с техния треньор и основател на клуба Димитър Кумчев.
- Advertisment -

Must Read

Араповският манастир празнува днес

Днес Араповският манасир "Св. Вмчц. Неделя", край с. Златовръх (някога с. Арапово), отбелязва своя храмов празник. Всяка година на 7-ми юли се почита светицата,...